Lapsen kuolema ja elämää surun keskellä.

tiistai 8. maaliskuuta 2016

Huh

Minulla on ollut nyt muutama päivä aika hyvä olo pitkästä aikaa. Perjantaina tuntui vielä siltä, että haluaisin vain romahtaa lattialle ja kun romahdan, niin en enää jaksa nousta ylös. Perjantai  4.3 on nyt ohi. Selvisin. 

Lauantaina minulla oli ensimmäinen tanssiesiintyminen yli kahteen vuoteen. Stressasin, että osaanko yhtään ja muistanko mitään. No loppujen lopuksi se meni ihan ok:sti ja oli hyvä olo esiintymisen jälkeen. Sunnuntaina oli tanssiharkat vielä ja kyllä se vaan niin on, että liikunta parantaa mielialaa. Hyppimisestäkin tulee niin hyvä olo. Mitä korkeammalle hyppää, sitä hauskempaa. Koittakaa!

Ihanaa, kun ihan koko ajan ei kurista kurkkua. Ihanaa, kun jaksan hymyillä. Kun saan jonkin pienenkin asian tehtyä, tulee voittajafiilis. Oli se sitten tiskikoneen tyhjennys tai vaikka E:n kanssa touhuaminen. 

Jotenkin nyt on ihan erilainen puhti taas tähän elämään. Koulussakin meillä on nyt tosi mielenkiintoisia kursseja menossa. 

Ylämäki alkoi taas ja juoksen sitä niin innoissani ylös päin!


Ainiin.. Hyvää naistenpäivää! <3

4 kommenttia:

  1. Ihanaa Mia, tätä lukiessa tuli myös itselle hyvä fiilis <3

    VastaaPoista
  2. Hihi oli pakko kokeilla tota hyppimistä. Jesse ei tiennyt mitä touhuun, tuli vaan toteamaan vakavalla naamalla "hieno juttu". Nauratti! Hyvää naistenpäivää ihana Mia <3

    VastaaPoista